Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.26. 16:39

Ásóval a vendéglőben Tyukodon

<p>Tyukod - A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse eljárást indított két tyukodi férfi ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy 2008. május 8-án megjelentek egy helyi vendéglőben, ahol korábbi nézeteltérésüket akarták rendezni a tulajdonossal.</p>

A két elkövető villával és ásóval  megfenyegette a sértettet, megrongálta a bejárati ajtót az előtte levő rácsot, a vendéglő berendezési tárgyait betörte az ablaküveget.
A rongálással okozott kár 30.000 forint.

Az elkövetőket a Csengeri Rendőrőrs gyorsított eljárásban bíróság elé állította, ahol egyikük 6 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, társát 50 nap közérdekű munkára ítélték. - tudtuk meg Fülöp Gergely rendőr főhadnagytól.

Kapcsolódó cikkek:

Kasza, kés, vasvilla Nagykállóban
Pénteken délután egy nagykállói kocsma előtt verekedett össze több személy. A vallomások szerint a vita egy ló eladásán, illetve teherbírásán robbant ki.

Láncfűrésszel és ásókkal mentek a kocsmába!
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse őrizetbe vétel mellett indított eljárást folytat egy 41 éves balsai, és egy 33 éves gávavencsellői férfi ellen, akik eddig ismeretlen harmadik társukkal szétvertek egy kocsmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!