Fotó: Arc a felhőben

A felhőfigyelés hosszú idő óta az emberek egyik kedvenc tevékenysége. Különös alakzatokat vélünk felfedezni a felhőkben.

Legutóbb Velencében sikerült egy brit turistának egy lebegő, kísértetiesen vigyorgó arcot sikerült lencsevégre kapnia a felhőkben.

Nézze meg a képet ide kattintva!

A turista a vulkáni hamu miatti légikorlátozás miatt rekedt Velencében, és a vulkáni hamu miatt jöhetett létre véleménye szerint a kísérteties arc a felhők között, amit megörökített a templom felett.

A férfi elmondta, amikor fényképezett nem látott semmi különöset, nem is kimondottan az eget fotózta, hanem a 17. században épült Santa Maria della Salute templomot akarta megörökíteni. Amikor 20 perccel később megnézte a képeket, akkor vette észre a felhő-arcot.

Charles, aki magántanárként dolgozik Angliában április 16-án készítette a felvételt a démoni felhőarcról, amikor a vulkáni hamu miatt légiválság tört ki Európa szerte. “Én csak különösnek találtam, de a bátyám Henry egészen megijedt a képtől. Különös, hogy pont aznap vigyorgott le az arc sátánian az égből, amikor ekkora problémákat okozott a hamu a légiforgalomban.” – mesélte.

– MON –