Fórum a bűnmegelőzésért, Debrecenben is

Debrecen – Debrecenben tartott előadást a bűnmegelőzési és a vizsgálati osztály munkatársa.

A Debreceni Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, a Forrás Lelki Segítők Egyesülete és a Lelkierő Egyesület szakmai műhelykonferenciát szervezett 2016. március 17-én „A drogprobléma aktuális kérdései több szemszögből” címmel Debrecenben. A program célja az volt, hogy a résztvevő szakemberek – pedagógusok, gyermekvédelmi munkatársak, a kábítószer-bűnözés megelőzésében és felderítésében jártas tisztviselők, valamint a rehabilitációt segítők – közösen gondolkodjanak azokról a lehetőségekről, amelyekkel csökkenthető a kábítószert kipróbálók száma és a fogyasztással összefüggő egészségügyi ártalom.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot Dr. Balogh Imre r. alezredes és Dr. Juhász Zoltán r. alezredes képviselte, akik a „A drogprobléma jelentkezése Hajdú-Bihar megyében a rendőrségi eljárások tekintetében” című előadással mutatták be a megyei kábítószer-helyzetet és ismertették a rendőrség megelőzési lehetőségeit és tevékenységét.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés