Fortuna a Bakó Rally Teammel volt Ózdon

Fortuna a Bakó Rally Teammel volt Ózdon
Rali – Nagyszerű verseny után a dobogó legfelső fokára állhattak fel az M1 kategóriában.

A jól ismert ózdi pályákon rendezték meg az idei év második Rali-Túra futamát. A megmérettetésen a két román bajnoki verseny közötti időszakot kihasználva indult Bakó László és Tóth Szabolcs – a szerencse akár Temesváron, most is melléjük szegődött.

A csapat mindkét Citroën versenyautója fel lett készítve a versenyre, az egyik előfutóként, míg a másik az M1 kategóriában indult. Az átvételek után a versenyzők elindulhattak a pályabejárásra, melynek „felírása” nem okozott nagy fejfájást számukra, hisz évek óta róják már az ózdi gyorsokat, nem voltak ismeretlenek a kanyarok.

Az élen zártak

– A hagyományokhoz híven a prológgal vette kezdetét a száguldás. Rengetegen kilátogattak az ózdi salakpályára, ahol a 110 induló látványos autózással hálálta meg a nézők részvételét. Vasárnap hat gyorsasági várt a fiúkra. Már az első körben kategória első időt autóztak, és a következő körökben saját idejükön is sikerült javítaniuk. Bakó Laciék számára dupla volt az öröm, mivel mindkét autó helyezést ért el. A Bakó-Tóth páros a 110 induló közül az abszolút 20. helyen, és az M1 kategóriában az első helyen végzett – tudtuk meg Tiba Anitától, a Bakó Rally Team sajtósától.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek