Forró nacik, fura ,,nőcik”

Akt.:
Forró nacik, fura ,,nőcik”
© Illusztráció: Molnár Péter
Két lépés után, egy elegáns kézlendítés a lökhárítók legérzékenyebb pontja felé, s egy ügyes mozdulattal, három ujjal megcsípve a feszesen furakodó farmerbetolakodót, kirántja onnan, hogy két újabb megtett méter múlva, újrakezdődjön a folyamat. (Egy ilyen mozdulat premier plánja után, aligha kell hárítani bárki „lökét”. Pedig elvileg ez lenne a forrónadrággal a cél. Gondolom.) Horváth Borbála írása.

Sajnos a gyakori, fura rándítás még nem tánc része, hanem a színpadig vezető út szertartása, ami, ha számításba vesszük, hogy a Campus Fesztivál 200 ezer négyzetméteren terül el, beláthatjuk, nem gyerekjáték. Trendkövetőnek lenni ma fesztiválon nem csak móka és kacagás. Pláne, ha az ember lánya közben még szégyenlős is kicsit. Forrónaciban már csak a tánctérig eljutni, Bear Grylls legkeményebb kihívásaival vetekszik. Látványában legalább is mindenképp. Vannak persze, akik nem vetik csak úgy oda a kényelmüket a divat pink karmai közé, hogy az habzó, ámde rúzsozott szájjal marcangolja szét a felszabadult séta, tánc lehetőségét. Felveszik a tevetalpasítót, de táskával takarják a kilátszót vagy pulcsit kötnek derekuk köré. És boldogan suhannak a félmeztelen, de hátizsákos vagy hónaljtól csípőig hasított atlétás férfiemberek mellett el. Nesze neked fesztiváldivat, ki vagy cselezve, jövőre valami jobbat – kényelmetlenebbet, többet mutatót – eszelj ki!

Horváth Borbála


Campus Fesztivál: a lényeg egy helyen!

Debrecen – Testközelből követjük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, fotók és videók minden mennyiségben!