Helyi közélet

2014.09.30. 13:07

Cs. Tóth János hídszerepre készül

Debrecen, Balmazújváros - A lakosok, a politikai szereplők és az önkormányzati apparátus között a híd szerepét töltené be dr. Cs. Tóth János, a Jobbik által támogatott független polgármesterjelölt Balmazújvárosban – mondta a jelölt keddi sajtótájékoztatóján Debrecenben.

Debrecen, Balmazújváros - A lakosok, a politikai szereplők és az önkormányzati apparátus között a híd szerepét töltené be dr. Cs. Tóth János, a Jobbik által támogatott független polgármesterjelölt Balmazújvárosban – mondta a jelölt keddi sajtótájékoztatóján Debrecenben. Mint fogalmazott, megállítaná a fiatalok elvándorlását, munkahelyeket teremtene, újragondolná a közfoglalkoztatást, s leaszfaltozná a még burkolatlan utcákat.

Cs. Tóth, aki korábban a Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és a Móra Könyvkiadó igazgatója, illetve a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője is volt, hangsúlyozta, jobban kihasználná a helyi földben és termálvízben rejlő lehetőségeket.

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő közölte: azért nincs saját jelöltjük, mert látták, hogy van független induló, akit támogathatnak, a Jobbik és Cs. Tóth János programja pedig sok pontban fedi egymást. Demeter Pál képviselőjelölt hozzátette: a helyi tagság egyhangúlag támogatta polgármesterjelölt indulását.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában