Forgalomkorlátozás a Szent Anna Búcsú miatt

Debrecen – Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a Szent Anna Székesegyház jubileumi búcsúünnepe miatt 2015. július 25-én 22 órától július 26-án 14 óráig a Szent Anna utca a Jászai Mari-Vármegyeháza utcától a Klaipeda-Sumen utcáig le lesz zárva.

Az ideiglenes forgalmi rend ideje alatt a Varga utcát a Szent Anna utca felől nem lehet megközelíteni. A Varga utcán kétirányú forgalom lesz.

A Szent Anna és Varga utca parkolóhelyein július 25-én 18 órától 26-án 14 óráig parkolni tilos. Az itt parkoló gépjárműveket július 25-én 18 óráig szíveskedjenek elvinni. A lezárás idején itt talált járműveket az üzembentartó költségére a Közterületfelügyelet elszállítatja. A Szent Anna utca lezárt szakaszán a gyalogos forgalom számára a járda egy-egy sávját mindkét oldalon biztosítják.

– Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Püspöki Hivatal –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés