Minden, amit tudni kell a kettős rangadóról

Akt.:
Minden, amit tudni kell a kettős rangadóról
© Fotó: Égerházi Péter
Debrecen – Két egymást követő labdarúgó mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani október 21-én Debrecenben.

A Nagyerdei Stadionban október 21-én 15 óra 30 perctől rendezik meg a DVSC-Szombathelyi Haladás, ezt követően pedig 18 órától a DVTK-Budapest Honvéd labdarúgó mérkőzést. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra és rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk.

rangado_

10 órától előreláthatólag 21 óráig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig, továbbá a Pallagi úton a Nagyerdei körút kereszteződésétől a Móricz Zsigmond körút kereszteződéséig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolók hajthatnak be gépjárművel.

Fotó: Derencsényi István
Debrecen, Miskolc - Mint ismeretes, szombaton egymás után két futballmeccs lesz a Nagyerdei Stadionban, ahol a Loki 15.30-tól a Haladást, majd a Diósgyőr 18 órától a Budapest Honvédot fogadja az OTP Bank Liga 13. fordulójában. Érdekesség, hogy az érdeklődők egy normál árú jeggyel két meccset teki...

13 óra 30 perctől előreláthatólag 21 óráig az Ady Endre úton a Nagyerdei Stadion keleti oldalán nyolc parkolóhely – a vendégszurkolók részére – lezárásra kerül.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Parkolás

A Nagyerdei Stadion parkolójába csak parkolókártyával rendelkezők állhatnak be. Vonatkozik ez a DVSC VIP-vendégeire is, akik ugyanúgy a Nagyerdei körút-Pallagi út kereszteződésében felállított kordonnál álló rendezőktől vehetik át parkolójegyüket, vagy kérhetnek útbaigazítást.

A közösségi közlekedést érinti

Az útlezárások ideje alatt a 10/10A/10Y-os, 12-es, 13-as, 16-os, 22/22Y-os, valamint a 24/24Y-os autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. Az 1-es villamosok 19:30 és 23 óra között sűrített menetrend szerint közlekednek.

Az autóbuszok részletes útvonala:

10/10A/10Y-os autóbusz

IT Services Hungary Kft./Doberdó utca felé: Klinikák megállóhely után – Nagyerdei körút – Egyetem tér – Dóczy József utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út – Gyógyszergyár, forduló – Pallagi út – Móricz Zsigmond út, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyet.

Nagyállomás felé: Auguszta megállóhely után – Móricz Zsigmond út – Pallagi út – Gyógyszergyár, forduló – Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Dóczy József utca – Egyetem tér – Nagyerdei körút – Klinikák, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Pallagi út és a Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyeket. A Pallagi út megálló helyett az autóbuszok a Móricz Zsigmond utca elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

12-es autóbusz

Auguszta felé: Klinikák megállóhely után – Nagyerdei körút – Egyetem tér – Dóczy József utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyet.

13-as autóbusz

Pallag irányába: Egyetem tér megállóhely után – Dóczy József utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik az Egyetem, Klinikák, Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyeket.

Segner tér irányába: Gyógyszergyár megállóhely után – Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Dóczy József utca – Egyetem tér – Egyetem sugárút, majd tovább az eredeti útvonalon.Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Pallagi út, Szociális Otthon, Klinikák elnevezésű megállóhelyeket. Az autóbuszok a Pallagi út megálló helyett a Móricz Zsigmond út elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

16-os autóbusz

Gyógyszergyár felé: a Baksay Sándor utca megállóhely után – Baksay Sándor utca – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Egyetem tér – Dóczy József utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyet.

Nagyállomás felé: a Gyógyszergyár megállóhely után –Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Dóczy Jószef utca – Egyetem tér – Nagyerdei körút – Hadházi út, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Pallagi út és Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyeket. A Pallagi út megálló helyett az autóbuszok a Móricz Zsigmond utca elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

22-es autóbusz

A Klinika megállóhely után visszafordul, majd a Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu, majd tovább az eredeti útvonalon.

22Y-os autóbusz

Az Auguszta megállóhely után Móricz Zsigmond út – Pallagi út – Gyógyszergyár, forduló – Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Dóczy József utca – Egyetem tér – Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Pallagi út és a Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyeket. A Pallagi út megálló helyett az autóbuszok a Móricz Zsigmond utca elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

24-es autóbusz

A Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák, majd tovább az eredeti útvonalon.

24Y-os autóbusz

A Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Egyetem tér – Dóczy József utca – Móricz Zsigmond út – Pallagi út – Gyógyszergyár, forduló – Pallagi út – Móricz Zsigmond út, majd tovább az eredeti útvonalon. Az útvonalváltozás miatt az autóbuszok nem érintik a Szociális Otthon elnevezésű megállóhelyet.

A mérkőzésre érvényes jegyek és bérletek felmutatásával, október 21-én 12 óra 30 perctől üzemzárásig díjmenetesen utazhatnak a szurkolók a DKV autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain.


Fotó: Kovács Péter
Debrecen - Varga Kevin szerint nem számolgatni kell, hanem futballozni a tőlük telhető legjobb módon. Hétről hétre remekül futballozik a DVSC 21 éves, idén berobbant középpályása, Varga Kevin. A labdarúgó a legutóbbi, mezőkövesdi meccsen elért 2-0 alkalmával gólpasszt adott, emellett pedig fáradh...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek