Fordulatos meccs, három kiállítás: kikapott az Újfalu

Fordulatos meccs, három kiállítás: kikapott az Újfalu
© Fotó: Derencsényi István, archív
Berettyóújfalu – Félidőben még vezettek Turzó József tanítványai a Dunaújváros ellen, ám a végén mégis alulmaradtak.

A Dunaferr otthonába látogatott az MVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának második fordulójában hétfőn este. Ahogy várható volt, nagy csata folyt a pályán a két egylet között, a rangadót végül 6–4-re a hazaiak nyerték.

Kicsit leegyszerűsítve a dolgokat, mondhatnánk, hogy jórészt Varga és Dávid között ment a küzdelem az első félidőben: kétszer-kétszer talált be mindkét játékos a 17. percig. A szünetben mégis az újfaluiaknál volt az előny, ugyanis a hajrában Harmati is gólt szerzett, 2–3.

A második játékrész elején Vulovics Ivaccsal szemben szabálytalankodott, amiért pirosat kapott. Két perces emberelőnybe kerültek a vendéglátok, amit ki is használtak, 3–3. Nem sokáig örülhettek az újvárosiak, hiszen Szabónak hála újra a Mezei-Villnél volt az előny. Ám itt még nem volt vége, a 35. minutumban ismét egalizált Fehér Zsolt alakulata, sőt, a vezetést is átvették. Az MVFC vészkapus játékra váltott át, de ez rosszul sült el, Szabó állította meg az üres kapu felé tartó Horváthot, így újabb újfalui kapott pirosat. A végjáték is izgalmasan alakult, Tihanyit is piros lappal küldték le, ráadásul büntetővel jöhettek a hazaiak. Schrancz bevágta, ezzel beállítva a 6–4-es végeredményt.

HBN


A tények

Dunaferr DF Renalpin FC–MVFC Berettyóújfalu 6–4 (2–3)

Dunaferr: Reveland Z. – Varga Cs., Klacsák B., Horváth N., Fridrich D. Csere: Rigó L. – Horváth Sz., Schrancz B., Bognár B., Ivacs G., Gorjanácz M., Csányi D.. Vezetőedző: Fehér Zsolt

MVFC: Tihanyi Cs. – Rábl J., Szabó P., Sánta J., Dávid R. Csere: Mezei D. – Sztanics S., Vulovics D., Klocsko D., László M., Nagy I., Harmati T., Gál I. Vezetőedző: Turzó József

Gól: Varga Cs. (2., 8., 36.), Klacsák B. (26.), Fridrich D. (35.), Schrancz B. (40.), illetve Dávid R. (4., 17.), Harmati T. (18.), Szabó P. (28.)

Sárga lap: Ivacs G. (24.), Varga Cs. (39.), Schrancz B. (39.), illetve Gál I. (22.), Rábl J. (24.)

Piros lap: Vulovics D. (24.), Szabó P. (38.), Tihanyi Cs. (40.)