Fordított és nyert az Újváros

Fordított és nyert az Újváros
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – Rudolf szerzett vezetést a Nyíregyházának, de jött Bokros és Vólent.

Hazai környezetben lépett pályára az NB II. hétközi fordulójában a Balmazújváros, a Nyíregyháza látogatott szerdán este Feczkó Tamás alakulatához. Ősszel 3–1-re tudtak nyerni az újvárosiak, akik ezúttal 2–1-re győzték le a Szparit.

Az első félidőben nem született gól, Rudolf szerzett vezetést a vendégeknek a 65. percben. Bő tíz minutummal később Bokros révén egyenlített a Balmaz, mely a hosszabbításban a győzelmet is megszerezte, Vólent döntötte el a meccset. A következő, 30. játéknapon a Dorogi FC-hez látogatnak a hajdú-bihariak, a felek vasárnap 16.30-tól mérkőznek meg.

HBN


Balmazújváros–Nyíregyháza 2–1 (0–0)

Balmazújváros, 1500 néző. Vezette: Farkas Ádám (Punyi Gyula, Berényi Ákos)

Balmazújváros: Szécsi G. – Bokros, Rus, Bakos B., Németh Á. – Kovács Á., Bódis, Belényesi M. (Heffler N., 72.), Sigér, Farkas II B. (Vajda, 86.) – Fekete Á. (Vólent, 42.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Nyíregyháza: Hermány – Szokol, Máté P., Dvorschák (Tamási Zs., 90.), Farkas M. – Kónya, Kártik, Rudolf (Tisza, 88.), Holdampf, Szécsi M. – Dragóner (Szinanovics, 72.). Vezetőedző: Véber György

Gól: Rudolf (0–1) a 66., Bokros (1–1) a 78., Vólent (2–1) a 93. percben

Feczkó Tamás: – Kitűnő erőkből álló csapatot győztünk le, néha igazságos játék a labdarúgás. Büszke vagyok csapatomra.

Véber György: – Valamilyen égi erő nem akarja, hogy a csapat kilábaljon a hullámvölgyből, kollégámnak pedig javaslom, dobjon egy érmét a malacperselybe.