„Fontos, hogy ne kapjunk gólt itthon!”

Akt.:
Verpecz István
Verpecz István - © Fotó: HBN
Debrecen – Éppenséggel kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is, úgy látszik, mostanában nincs túl nagy szerencsénk ezen a téren, hiszen két éve a Stromsgodset, tavaly pedig az északír Cliftonville után a BATE Boriszov következett. Mi tűnünk esélyesebbnek a montenegróiak ellen, de nem szabad lebecsülnünk őket, főként úgy, hogy a délszlávokkal szemben nem nagyon megy a magyar csapatoknak. Nagyon oda kell tehát figyelnünk, mert ellenkező esetben könnyen kellemetlen meglepetést okozhatnak nekünk – kommentálta a hétfői Európa Liga-sorsolást Verpecz István, a DVSC-TEVA hálóőre.


Mint ismert, a Loki a montenegrói bajnokság második helyezettjével, az FK Szutjeszkával küzd meg a nyitó selejtezőkörben, az első meccsre itthon kerül sor július 2-án, a visszavágót egy héttel később rendezik Montenegróban.

– Én örülök neki, hogy itthon kezdjük a párharcot – folytatta Verpecz. – Fontos, hogy ne kapjunk gólt a Nagyerdei Stadionban és próbáljunk minél nagyobb előnyre szert tenni. Nagyon bízom benne, hogy sok néző jön ki a mérkőzésre és jó teljesítménnyel tudjuk majd megörvendeztetni őket – mondta a kapus, aki az NB I-ben többször is összefutott már a montenegróiak gólvágójával, Goran Vujoviccsal.

– Amikor az Eger csatára volt, kivédtem a tizenegyesét, de sajnos ennek ellenére kikaptunk azon a mérkőzésen, egy ízben pedig gólt lőtt nekem a Videoton játékosaként. Mozgékony, veszélyes csatár és a huszonegy rúgott gólja önmagáért beszél. Koncentráltan és nagy akarattal kell futballoznunk a továbbjutás érdekében.

HBN-TN


Montenegrói ellenfelet fogott ki a Loki
Debrecen – A hajdúságiak hazai pályán kezdik a párharcot az Európa Ligában a jövő hét csütörtökön.
hirdetés