Folytatódott a határvadász-toborzás Debrecenben

Akt.:
Folytatódott a határvadász-toborzás Debrecenben
© Fotó: police.hu
Debrecen – Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói a Kossuth téren, valamint az egyik nagy bevásárlóközpontban várták a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja 2016. november 19-én Debrecenben több helyszínen várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket. A rendőrök a határvadász-képzés felvételi eljárásáról, az alkalmassági vizsgálatok részleteiről és a várható fizikai felméréssel kapcsolatos feladatokról adtak bővebb információt és szóróanyagot a debrecenieknek.

A képzés iránt érdeklődők a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt, továbbá a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debrecen, Kossuth utca 20. szám alatt lévő épületében is folyamatosan tájékozódhatnak a határvadász-képzésre történő jelentkezés feltételeiről.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés