Folytatódik a Traubisoda strandröplabda bajnokság

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Getty Images
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség a tavalyi első idény után ismét megrendezi a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.

A versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A nyolc fordulós bajnokságot 2014. május 24. és augusztus 31. között rendezik Hajdú-Bihar legnagyobb és legközkedveltebb strandjain. Az előkelő helyeken végzők fordulónként és az összesítést követően is értékes ajándékokat vehetnek át a Ráthonyi Kft., mint főtámogató és a Hajdú-bihari Napló, mint fő média-támogató jóvoltából. Minden fordulóban minden résztvevő Traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora – a reklámtárgyaktól kezdve az egy hetes ingyenes görögországi tengerparti apartmanokig -, így remélhetőleg a játékosok számára is kedvelt lesz a bajnokság.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű Traubisodát (az első helyezettek: 366 litert, a második helyezettek: 244 litert, a harmadik helyezettek: 122 litert) nyernek.

Akik nem a végső győzelem reményében lépnek homokra, azok is vélhetően jól fogják érezni magukat, hiszen a helyszínfelelősök igyekeznek önálló arculatot adni a versenyeknek.

A második fordulót most hétvégén a tavaly teljesen felújított és különböző szolgáltatásokkal kiegészített Kerekestelepi Fürdő és Lyra Beach Kemping területén található strandröplabda pályákon rendezik. Szombaton a női és a férfi párosok, míg vasárnap a vegyes kettesek játszanak. A versenynapokon 8 és 9 óra között is fogadnak a szervezők még nevezéseket a fürdő bejáratánál, de online is lehet nevezni ezen a linken.

A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.