Folytatódik a felújítás a 2-es villamospálya mentén

Folytatódik a felújítás a 2-es villamospálya mentén
Folytatódik a felújítás a 2-es villamospálya mentén - © Fotó: Orosz Csaba
Debrecen – Új szakaszához érkezik az útburkolat-rekonstrukció a Petőfi téren.

A felújítási munkálatok miatt 2014. július 5-én (szombaton) üzemkezdettől üzemzárásig a Nagyállomás előtti területen az alábbi forgalmirend-változások lesznek:

  • A helyi járatú autóbuszok megállóhelyét lezárják. A kivitelezés ideje alatt az autóbuszok ideiglenes megállóhelyekről indulnak és ugyanoda érkeznek. Az autóbuszok közlekedési rendjéről a itt található bővebb tájékoztatás.
  • Az autóbusz-megállóhelyet kiszolgáló szervizutat lezárják.
  • A posta előtti fizető-parkolókat lezárják, a gépjárművek megállása ezen a területen tilos! Innen a Nagyállomás előtti területre csak az autóbuszok hajthatnak be.

A Nagyállomás felől a gépjárművel történő kihajtás sávszűkítés mellett folyamatosan biztosított.

A kivitelezési munkák ideje alatt az érintett szakaszokon forgalomkorlátozás, sávszűkítés lesz. Kérjük a járművezetőket, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek!

Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja!