Folytatódik a darts verseny Debrecenben

Folytatódik a darts verseny Debrecenben
© Fotó: dailyszeged.hu
Debrecen – Április 8-án rendezik meg a II. Cívis Kupa Nyílt Steel Darts Versenysorozat 3. fordulóját. Az előző forduló eredményeit itt olvashatják.

A Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett eseménysorozat második fordulója is szép létszámmal került megrendezésre március 18-án. A délelőtt folyamán zajlottak le a páros mérkőzések, ahol 22 versenyző dobált a magasabb pontszámok megszerzéséért, így a Bajnoki címhez való közelebb jutásért. Természetesen a legeredményesebb párok oklevéllel és éremmel is gazdagodtak, továbbá a Beszósz Manufaktúra, az Eat Up gyorsétterem illetve a Pince Café & Music Club felajánlásával lefogyasztható kuponokkal tértek haza.

Az eredmények:

1.helyezett: Bácsi László – Papp I. Zsolt
2.helyezett: Kegler István – Szilágyi Ádám
3.helyezettek: Csécs Bálint – Pajzák Szintia, Fábián Sándor – Vecsei László

Ezt követték délután az egyéni küzdelmek, ahol 24 induló állt dobóvonalhoz a legjobb helyezésekért. A legeredményesebbek a legtöbb pont megszerzésén túl éremmel és oklevéllel tértek haza. Továbbá kupát kapott a legeredményesebb női versenyző, a legtöbb 180-at dobó játékos, illetve a legmagasabb kiszállót dobó résztvevő, valamint az egyéni indulók között is szétosztásra kerültek a szponzoraink felajánlásából származó kuponok.

Az eredmények:

1.helyezett: Csécs Bálint
2.helyezett: Vecsei László
3.helyezettek: Makra Gábor, Pajzák Tamás
Legeredményesebb női versenyző: Pajzák Szintia
Legmagasabb kiszálló (136): Goron Gergő
Legtöbb 180 (2db): Fábián Sándor

A következő forduló április 8-án kerül megrendezésre a Kosárban, a Hunyadi János utca 10. szám alatt 10:30 órai kezdéssel (nevezés 10:00-10:20-ig). Még nem késő bekapcsolódni és kipróbálni Magad, hiszen a versenysorozat 8 fordulón keresztül biztosít lehetőséget a pontszerzéshez és a Bajnoki cím elnyeréséhez. A legjobbak fordulónkénti különdíjazásban is részesülnek! Továbbá a fordulók remek alkalmat jelentenek a darts sport kedvelőinek, hogy színvonalas keretek között, jó hangulatú rendezvényen gyakoroljanak és tudásukat fejlesszék.

A sorozat összesített eredménytáblázata itt érhető el.

További fordulók: máj. 20., jún. 17., aug. 5., szept. 30., okt. 14.

A II. Cívis Kupa kiírása és további információ itt olvasható.

További elérhetőségek: civisdarts@gmail.com, www.facebook.com/civisdarts

– Magócs Éva –