“Folyamatos mozgásban kell tartani testünket”

“Folyamatos mozgásban kell tartani testünket”
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – A debreceniek szerint nagyon fontosak a szűrővizsgálatok.

– A családom rendszeresen jár szűrővizsgálatra, miattuk én is jobban odafigyelek az egészségemre. A betegségek megelőzését rendkívül fontosnak találom – mondta el Fekete Imre.


Fekete Imre

Fekete Imre


– Fő, hogy időben értesüljünk arról, ha a szervezetünkben nincs valami rendben. A szűrővizsgálat gyors és eredményes megoldást nyújt – fejtette ki Losonczy Gábor.


Losonczy Gábor

Losonczy Gábor


– Az egészségünkre óriási hangsúlyt kell fektetni. Bár naponta sportolok, valamint tartózkodom a dohány- és alkoholtermékektől, én is minden évben kivizsgáláson veszek részt – magyarázta Szanyi József.


Szanyi J├│zsef

Szanyi József


Barátnője, Nagy Georgina rákban vesztette el édesapját, ezért különösen fontosnak véli a betegség elleni küzdelmet. A megelőzés érdekében rendszeresen vesz részt szűrővizsgálaton.


Nagy Georgina

Nagy Georgina


A Moldovából érkezett, jelenleg Debrecenben élő diák, Alexander Girlea úgy véli, a hosszú életért el kell kerülni az egészségtelen ételeket, és folyamatos mozgásban kell tartani testünket.


Alexander Girlea

Alexander Girlea


– Gyakran túl későn vesszük észre, ha a szervezetünkkel gondok vannak. Ahogy a családom, úgy én is évente járok szűrővizsgálatra – osztotta meg gondolatait Fésűs Krisztián.


F├ęs┼▒s Kriszti├ín

Fésűs Krisztián


HBN-FL|Fotók: Molnár Péter