Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőségek – ilyen egy igazán motiváló munkakörnyezet

Akt.:
Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőségek – ilyen egy igazán motiváló munkakörnyezet
Fontos, hogy olyan munkahelyet válasszunk magunknak, ahol motiválóak a körülmények és mindig van mód a tanulásra. Ez a két alapvető szempont lényeges a Jabil Circuit Magyarország Kft. számára is, folyamatosan igyekeznek a dolgozóknak fejlődési lehetőségeket biztosítani, valamint a béren kívül egyéb előnyökkel is motiválják őket.

Enikő, aki három éve dolgozik anyagkiszolgálóként arról mesélt, hogy minden héten olyan speciális tapasztalatokra tehet szert munkájában, amelyre máshol 50 éves korában már nem lenne lehetősége. A vállalat támogat mindenkit, aki szeretne újat tanulni, és ha valaki elég szorgalmas és tehetséges, a feljebb jutás lehetősége is előtte áll. A munkakörnyezet nagyon támogató, a tapasztaltabb kollégák sok esetben segítenek az új munkatársaknak, egyrészt a beilleszkedésben, másrészt a munkafolyamatok elsajátításában.

A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a dolgozók a lehető legjobban érezzék magukat a cégnél. Elismerik és jutalmazzák az erőfeszítéseiket, valamint fontos számukra, hogy a kollégák azt érezzék, értékes emberei a vállalatnak és hasznos a munkájuk. A béren kívül teljesítményalapú bónuszt, valamint egyéb juttatásokat, mint például melegétkeztetési hozzájárulást is adnak a dolgozónak. Nem elhanyagolható továbbá, hogy két nagyon remek étterem kínálatából választhatnak az itt dolgozók, ahol egészséges és megfizethető menüből választhatnak ebédre, illetve a feltöltődésüket egy pihenőszoba is szolgálja.

A három éve itt dolgozó Enikő szerint a tiszta, családias környezet a Jabil esetében nem pusztán jól csengő szlogen. A gyárban rengeteg a fiatal, és nem ritka, hogy barátságok is szövődnek a kollégák között, amelyet elősegítenek a vállalat nagyszabású egészségmegőrző és sportprogramjai, mint például a Jabil 3 próba, ami egy komplett családi programot kínál a dolgozóknak és gyermekeiknek. „Izgalmas, életvidám környezetben dolgozunk, bátran ajánlom mindenkinek, hogy a Jabilt válassza munkahelyéül.” – fogalmazott Enikő.

– PR cikk –

Címkék: , ,