Halálra gázoltak egy autója mellett álló férfit a 48-as főúton

Akt.:
Halálra gázoltak egy autója mellett álló férfit a 48-as főúton
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A szép idő és a jó útviszonyok ellenére három balesetnél is helyszíneltek a hajdú-bihari rendőrök pénteken.

Halálra gázoltak egy járműve mellett álló román férfit a 48-as főúton március 3-án este fél 9 körül.

Az 59 éves sofőr személyautójával Nyírábrány felől haladt Vámospércs irányába, de túl gyorsan hajtott, amelynek okán lehaladt az úttestről, majd elütötte azt az 52 éves román állampolgárt, aki a baleset pillanatában szabálytalanul várakozó autója mellett tartózkodott. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, még a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 60 éves férfi március 3-án fél nyolc körül az általa vezetett személyautóval a 33-as számú főúton haladt Hortobágy felől Debrecen irányába. A sofőr a főút 80. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről járművével és az útárokba hajtott. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a gépkocsi utasa, egy nő könnyű sérülést szenvedett. Az esetet a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Police.hu Fotó: police.hu ©

Egy 26 éves román állampolgár pénteken 12 óra körül Báránd felől Földes irányába tartott személyautójával, amikor balesetet szenvedett. A sofőr rosszul mérte fel a követési távolságot, és annak érdekében, hogy elkerülje az előtte fékező gépkocsival való ütközést, fékezett, de elvesztette uralmát járműve felett és áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy kamionnak. A balesetben személyi sérülés nem történt. Az anyagi káros baleset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Négyes karambol Berettyóújfaluban

Egymásba futott négy személyautó Berettyóújfaluban, a Bocskai utcában, közel a 47-es főút városi szakaszához.Földes.
HAON.HU


hirdetés