Fókuszban a jövő vállalkozója: a gyermek!

Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mindig is fontosnak tartotta, hogy a jövő generációja időben megismerkedjen a Kamara által nyújtott lehetőségek, szolgáltatások előnyeivel.

Ezért hirdették meg a „Kamara gyerekszemmel” című rajzpályázatot, melynek témája „Miben tud segíteni a Kamara a vállalkozásoknak?”. A kiírással arra próbálták ösztönözni a gyerekeket, és az őket felkészítő pedagógusokat, hogy járjanak utána, hogy milyen lehetőségekkel számolhatnak, hogyan kaphatnak segítséget a Kamarától. A legtöbb beérkezett pályamű a szakképzéshez kapcsolódott, ahol a gyerekek a jövőbeli szakmájukat rajzolták le, hogy mik lesznek, ha nagyok lesznek? Természetesen a vállalkozásokhoz való kötődés sem maradt el, ahol a kamara, mint „jótevő tündér” jelent meg a vállalkozások felett.

A legjobb rajzokból készült kiállítás a 3. emeleti konferenciaszinten megtekinthető.

A rajzok értékelése természetesen nem maradhat el ünnepélyes díjátadó nélkül, melyre 2015. május 19-én, 10:00 órakor kerül sor a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében (4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15).

– Szombat Réka –