Fojtogatós szex közben ölte meg áldozatait egy kínai férfi

Gyilkosság gyanújával vettek őrizetbe egy homoszexuális énekest Kínában.

A férfi a rendőrség szerint felelős hat ember haláláért, akik akasztást is magában foglaló szado-mazo szexjátékok közben vesztették életüket – írta szerdai számában a Sanxinag City Express című napilap.

A közép-kínai Hünan tartományban élő, bárénekesként dolgozó Csu Juping meleg weboldalakon adott fel hirdetéseket, amelyekben “rabszolgát” keresett játékaihoz. A “fojtogatós játékokra” jelentkező férfiakkal egy szállodában találkozott a tartomány fővárosában, Csangszhában.

“Először csak azt akartam, hogy a rabszolgáim legyenek. De amikor találkoztak velem, pénzt akartak tőlem, vagy azt, hogy teljesítsem a különleges kéréseiket” – mondta a férfi a kihallgatáson az újság szerint. “Nekem ez nem tetszett, és az akasztásos fojtogatást használtam fel arra, hogy megöljem őket” – tette hozzá.

A férfi tavaly októberben ölte meg az első áldozatát, miután kiderült az illetőről, hogy HIV-pozitív. Az énekes a szexuális játék részeként felakasztotta a Ganszu tartományból a hirdetésre Csanghszába utazott férfit, majd sorsára hagyta.

A harmincas éveiben járó Csu Juping a következő hónapokban további öt férfit gyilkolt meg, míg a lap szerint két áldozatának sikerült élve megmenekülnie. A férfi őrizetbe vételének körülményeiről és további sorsáról egyelőre nem közöltek információt az illetékes hatóságok.

– Független HÍrügynökség –