Főiskolák Szépe & Mr College már Debrecenben is!

Zita és Zola Debrecenben keresik a legszebb és legsármosabb főiskolásokat.

Figyelem, figyelem! A Főiskolák szépe & Mr. College rendezvény május első napján Debrecenbe látogat, hogy begyűjtse a legjobb adottságokkal rendelkező főiskolás lányokat és srácokat!

A verseny idén ünnepli ötödik születésnapját, eme nemes alkalomból a szervezők két dolgot határoztak el. Az egyik, hogy igazán szórakoztató feladatok elé állítják a jelentkezőket, illetve hogy 4 év után végre személyesen is körülnéznek a nyíregyházi, valamint hajdúsági fiatalok között.

Ha hihetünk az urbán mendemondáknak, eme kellemes vidéken magas kvalitással bír a genetikai állomány, így vétek lenne egyetlen gyönyörű debreceni hölgyet vagy jóképű urat kihagyni az országos versenyből! Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvénysorozat egyik válogató-állomása lesz a debreceni Club Seven, ahol április 21-én este várják a szervezők a maguk, vagy mások által szépnek tartott Aphroditékat és Adoniszokat!

Debreczeni Zita már nem először lesz háziasszonya a rendezvénynek, a hazai zenecsatorna zenész-műsorvezetője, Zola viszont ebben az évben debütál házigazdaként, a bájos modell-fotós mellett.

Zola szerint ez az év lesz a hab a tortán. „A Főiskolák szépe és Mr. College szépségverseny mindig is egy nívós, komolyabb hangvételű, szórakoztató megmérettetés volt, idén azonban szeretnénk még méltóbban ünnepelni. Az idei jubileumi évben már nem csak a hölgyek és urak külső adottságaira leszünk kíváncsiak, a szervezők ugyanis szeretnék őket megmérettetni különböző „iskolás” feladatokban.

Vicces és kihívásokkal teli lesz, annyi biztos! 2007 óta veszek részt ezen a megmozduláson, voltam már zsűritag, backstage-riporter, de most először leszek a fiatalokkal egy színpadon. Zita és én pedig, mondanom sem kell, megtalálta a zsák a foltját, ha lehet egy hölgyre ilyen jelzőt biggyeszteni, nos igen, olyan bolond mint én. Szóval jól kijövünk és igazán mókás műsort hozunk majd össze, reményeim szerint.”

A fiatal főiskolásokat nyilván motiválni kell, a szervezők pedig, mint minden évben, idén is széles ajándék, valamint nyeremény arzenállal örvendeztetik meg a végső befutókat, természetesen a szponzorok jóvoltából. A Playboy Energy Drink bemutatásával, a J.Press Főiskolák szépe & Mr. College rendezvény elődöntője, az előválogatókat követően, május 7-én lesz Budapesten a White Angel-ben, a döntőre pedig július 1-én kerül sor a szintén budapesti Bed Beach-en, remélhetőleg sok-sok hajdúsági versenyzővel! További részletes információkat tudhatsz meg a www.foiskolakszepe.hu oldalról.