Fogy az FM, erősen

Fogy az FM, erősen
© Illusztráció: huffingtonpost.com
Szombaton szól utoljára az egyetlen országos kereskedelmi rádió. Orosz Csaba írása.

Amikor a Class Fm 2009-ben elindult, sokan nem szerették, mert felváltotta a közkedvelt Danubiust, ráadásul híreikben szinte csak a kormány sikereiről zengedeztek. Aztán jött a tulajdonos Simicska Lajos féle „G nap”, ami után „lerázták láncaikat” és független adóvá változtak. Attól kezdve a Sebestyén Balázs vezényelte reggeli műsorban is „friss szelek” kezdtek fújni, több komoly témával foglalkoztak.

Mostanra a Class az ország legnépszerűbb rádiója lett. Ám hiába adta el Simicska néhány hónapja, nem hosszabbították meg a frekvenciák használatára vonatkozó 7 éves szerződést. Fellebbezésüket valószínűleg elutasítják.

Nem tartom kizártnak, hogy – akárcsak a másik országos kereskedelmi rádió, a csődbe jutott Neo frekvenciáit – a Class hullámhosszait is szétosztják majd az MTVA rádiói között. De az sem lehetetlen, hogy a hatalom egyik új kedvence kapja meg a lehetőséget.

Azok figyelmébe, akik szerint Magyarországon még mindig bárki szabadon indíthat, működtethet rádiót, ajánlom, látogasson el például Olaszországba és pásztázza végig az FM frekvenciát!

– Orosz Csaba –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés