Fogta és vitte: pénztárcatolvajt keresnek Debrecenben

Fogta és vitte: pénztárcatolvajt keresnek Debrecenben
© Forrás: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a nő azonosításához a lakosság segítségét kérik.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen nő 2016. január 6-án 10 óra 30 perc körüli időben, egy Széchenyi utcai irodából egy fogasra felakasztott kabátból eltulajdonított egy pénztárcát a benne lévő készpénzzel együtt.

A keresett nő 20-25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kabátot és kék színű farmernadrágot, valamint fehér sportcipőt viselt.

Forrás: police.hu Forrás: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható ismeretlen nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés