Fogolyszökés miatt keresnek egy debreceni férfit

Akt.:
Gömöri Péter
Gömöri Péter - © Fotó: police.hu
Debrecen – Engedély nélkül távozott házi őrizetéből a 37 éves Gömöri Péter.

A Debreceni Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt folytat eljárást Gömöri Péter ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 37 éves férfi 2018. augusztus 16-án 10 óra körül a házi őrizet szabályait megszegve, az annak helyéül kijelölt debreceni lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését.

szokes2_

szokes3_Fotók: police.hu

A férfiról a szökést megelőző percekben felvételt készített egy térfigyelő kamera. Gömöri Péter 170-180 centiméter magas, rövid, barna hajú. Szökésekor szürke pólót, kék farmernadrágot és szemüveget viselt.

gomori2_Gömöri Péter | Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –