Fodor Zsóka plasztikáztatott?

Fodor Zsóka plasztikáztatott?
Fodor Zsóka nemrég egy beszélgetős műsorban tűnt föl a képernyőn. A színésznő feltűnően jól nézett ki, sokan hitték, hogy arcplasztikán esett át.

„Jaj, dehogy estem át arcplasztikán – mondja Fodor Zsóka. – Félnék az ilyesmitől, és vállalom az éveim számát. Szép lenne, ha nem lennének ráncaim, de vannak, én pedig belenyugszom a létezésükbe. Jólesik, hogy a nézők úgy gondolják, plasztikáztattam magam, de mindez az életformám és a tévécsatorna sminkesének az érdeme. Amióta kiszálltam aBarátok közt sorozatból, hallatlan nyugalom van bennem és körülöttem. Csak olyan emberekkel találkozom, akiket szeretek. Az éjszakázást pedig mindig is kerültem. Este időben fekszek, ezért nem vagyok nyúzott.

A Reflektor TV műsorában szomorú volt a beszélgetés témája, nem volt okom mosolyogni. Ha mosolyogtam volna, egyből előjönnek a mimikai ráncok is. Ráadásul végre nem alulról fölfelé világítottak meg. Aki a lámpák kereszttüzében él, az tudja, hogy milyen sokat számít a jó beállítás. Ezeknek a dolgoknak köszönhetem a pozitív változást, amelyet a nézők is láthattak a tévében.

Forrás: kiskegyed.hu