Focimeccs miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Debrecenben

Akt.:
Focimeccs miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Debrecenben
Debrecen – DVSC-DVTK labdarúgó mérkőzést rendeznek szeptember 9-én 18 órától Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban. A sportesemény miatt a közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra és rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk.

  • 12 órától előreláthatólag 21 óráig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig megállni és várakozni tilos.
  • 16 órától előreláthatólag 21 óráig a Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű forgalma tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Változás a buszok útvonalában is

Szombat délután 16 órától 21 óráig lezárják a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre út közötti szakaszát. A 16, 22/22Y, 24/24Y-os autóbuszaink ebben az időszakban terelőútvonalakon közlekednek.

A nézők a mérkőzésre érvényes belépőjegyek és bérletek felmutatásával 15 órától üzemzárásig ingyen utazhatnak a DKV Zrt. villamos, troli és buszjáratain.

16-os autóbuszok:

  • a Gyógyszergyár irányába: a Baksay utca megállóhely után Baksay Sándor utca – Nagyerdei körút – Pallagi út
  • a Nagyállomás felé: a Szociális Otthon megállóhely után Nagyerdei körút – Hadházi út

22-es autóbuszok:

  • A Klinikák megállóhely után a Klinikák főépülete előtt ideiglenesen megnyitott szervizúton visszafordul, majd Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu

22Y-os autóbuszok:

  • A Szociális otthon megállóhely után Nagyerdei körút – Hadházi út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu

24-es autóbuszok:

  • A Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák

24Y-os autóbuszok:

  • A Köztemető, főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca – Hadházi út – Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Pallagi út