Floorballrangadónak lesz házigazdája a DEAC

Akt.:
Floorballrangadónak lesz házigazdája a DEAC
© Fotó: DEAC
Debrecen – A címvédő Kazincbarcikai Ördögök együttese látogat az Agrárra az idén eddig remek formában játszó és listavezető DEAC csapatához.

A két gárda a korábbi években is számos izgalmas mérkőzéssel örvendeztette meg a közönséget, ráadásul most is pályára lépnek olyan játékosok is, akik megfordultak a másik oldalon is. További pikantériát ad az is, hogy ismét egymás riválisai a felsőházi helyért folyó harcnak a csapatok, így ismételten egy izgalmas párharcra van kilátás.

A hazai csapat eddig makulátlan mérleggel rendelkezik, bár a sorsolás szeszélye folytán eddig olyan csapatokkal játszottak az egyetemisták, akik inkább a középmezőnyhöz és alsóházhoz tartoznak. Ezeket a mérkőzéseket viszont magabiztosan hozta a cívisvárosi legénység és most is minden adott a jó szerepléshez. Pályra lép a házi pontlistát vezető Pál-Okos duó, akik remélhetőleg most is tudják szállítani a tőlük remélt pontokat. Újra ütőt ragad Bohos Dániel és Szalóki Nándor is, akik remélhetőleg újra erősségei lesznek a debreceni floorballcsapatnak. Mindösszesen Fábián Donát, Kovács Gergelyt és Salló Barnát kénytelen mellőzni a hazai csapat.

deac221

Fotó: DEAC

A vendégeknél is van kire figyelni: Szabó Ákos korábbi válogatott gólvágó még mindig elemében van, de Klemencz Tamás és Ignéczi Balázs is tud kellemetlen perceket okozni. A borsodiak abban bízhatnak, hogy egy nagy skalpot – a komáromi SZPK-ét – már begyűjtötték, ugyanakkor az idegenbeli rangadók eddig nem sikerültek jól nekik: Veszprémben és Dunaújvárosban is vereséget szenvedtek. Ha Debrecenből sem sikerül pontot csenniük, akkor lépéshátrányba kerülnek a riválisaikkal szemben.

A találkozó előtt kíváncsiak voltunk az érintettek véleményére is. Az újra ütőt ragadó Bohos Dániel nagyon motivált. „Újra pályára lépni egy fantasztikus érzés, régebben nagyon sok időt fordítottam erre a sportra, sok kategóriát megjártam. Az élet úgy hozta, hogy külföldön találtam meg a szerencsét ezért az elmúlt években nem nagyon volt idom ütőt ragadni.

Az, hogy egyből egy fontos meccsen tudom megmutatni a játéktudásom, még jobban arra ösztönöz, hogy a hétvégén 150% nyújtsak a mérkőzésen.”

A debreceni támadó bizakodóan tekint a szombati mérkőzésre is: „Hétvégi meccsről azt gondolom, igazán jo esélyünk van a győzelmre! A csapat összehangban van, amit az előző meccseken is tapasztaltam, mint néző!”. 2005 óta erősíti a borsodi csapatot Török Gábor, aki számos alkalommal pályára lépett a hajdúságiak ellen. „A debreceni mérkőzésekről felemás képek élnek bennem. A régi időkben rendre ott maradtak a pontok, legutóbb a DEAC ellen döntetlent értünk el. A jelenlegi eredmények láttán, szoros mérkőzésre számítok ami abszolút három esélyes. Remélem, hogy teljes kerettel tudunk majd kiállni szombaton, mert akkor még izgalmasabb mérkőzést láthat a kilátogató nagyérdemű.”

– DEAC –


Férfi OB II, 6. forduló:

Debreceni EAC – Kazincbarcikai Ördögök

2017. november 18. (szombat), 16:00

Debreceni Egyetem Kecskeméti János Sportcsarnok