"Fizetnek, hogy tömjem magam"

Míg a legtöbb embert zavarja, hogy kövér, a 30 éves Sassy boldog és elégedett.

A 152 kilós brit nő egyáltalán nem érez lelkiismeretfurdalást, ha megeszik egy fél csokitortát, vagy éppen gyorséttermi kajával tömi magát. Sassy Thomas egy percig sem küzd súlya ellen, sőt, egész napját evéssel tölti, ugyanis fizetnek neki ezért.

Nézze meg a 152  kilós nő képeit ide kattintva >>>

A Londonban élő nő nagyjából havi 2000 fontot keres azzal, hogy eladja a saját magáról készült képeket és videókat olyan férfiaknak, akiknek szenvedélyük, hogy evés közben láthassanak egy kövér nőt.

A képeken hatalmas adag kaját eszik, és megmutatja nagyra nőtt hasát is rajongóinak. Sassy korábban éjjelp őrként dolgozott, ám egy nap feledezte, hogy férfiak ezrei hajlandóak azért fizetni, hogy láthassák őt evés közben. Ekkor felmondott munkahelyén, és elkezdett hivatásszerűen enni. “A fontos az, hogy nagy mennyiségű és egészségtelen ételeket egyek, amikor fényképeznek, vagy videót forgatunk” – meséli a nő a Sunnak.

Sassy elmesélte még, hogy mindig is túlsúlyos volt, és ez tini korában komoly problémát okozott neki, mert kövér gyereknek lenni mindig nehéz. Csúfolták az osztálytársai, állandóan diétázott, de nem fogyott és rémesen érezte magát a bőrében. “Most viszont elégedett vagyok, egész nap a kedvenc ételeimet eszem, nincsenek anyagi gondjaim és végre boldog lehetek” – mesélte.

2 évvel ezelőtt csatlakozott egy internetes csoporthoz, ahol kövér nők beszélgetnek, és ez változtatta meg az életét. ” Napi 20-30 e-mailt kaptam rögtön az első időkben, férfiaktól, akik pénzt ajánlottak azért, hogy lássanak evés közben. Végre nőnek, sőt istennőnek éreztem magam” – meséli lekesen Sassy.

Egy dolgot azonban semmi pénzért nem vállalna: “Soha nem fognak meztelen képek készülni rólam”.

– MON –

Címkék: , , , ,