Fizetés nélkül távozott a pénztártól a polgári férfi – Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

Akt.:
Fizetés nélkül távozott a pénztártól a polgári férfi – Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 29-én történt események összefoglalója.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy polgári lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 29-én 16 óra 30 perc körüli időben egy polgári üzletbe bement egy férfi, aki a polcok között sétált, majd édességet és egy rúd szalámit a zsebébe rejtett és a pénztártól fizetés nélkül távozott.

A bolt biztonsági őre észrevette és visszatartotta a tolvajt, majd telefonon értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök a 42 éves férfit intézkedés alá vonták és előállították a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A polgári lakos 72 órán belül bíróság elé áll.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –