Fizetés helyett pénzt lopott az esztári benzinkútról egy fiatal férfi

Fizetés helyett pénzt lopott az esztári benzinkútról egy fiatal férfi
© Fotó: Police.hu
Berettyóújfalu, Esztár – A gyanúsított kihasználta, hogy senki nem volt a benzinkút pultjánál, és elvitte a kasszában lévő pénzt. A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint egy esztári benzinkút alkalmazottja értesítette a rendőröket 2018. december 23-án 10 óra körül arról, hogy a töltőállomás kasszájából ismeretlenek eltulajdonítottak közel 200 ezer forintot.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, és visszanézték a benzinkút kamerafelvételeit, amelyek alapján egy sötét színű BMW keresésébe kezdtek. Az egyenruhások rövid időn belül a személyautó nyomára bukkantak, és meghallgatták a sofőrt, aki elmondta, hogy egy ismerősével volt a benzinkúton, azonban ő úgy tudta, hogy utasa a tankolást fizette ki – tette közzé a Police.hu.

A rendőrök azonosították a 23 éves férfit, akit Pocsajon elfogtak, majd gyanúsítottként kihallgattak. A helyi lakos beismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.