Filmsztár elefántot is hoz magával Debrecenbe a Richter-cirkusz

Felejthetetlen élményekkel vár a Richter Flórián Cirkusz
Felejthetetlen élményekkel vár a Richter Flórián Cirkusz - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A Richter Flórián Cirkusz fantasztikus műsorát muránói kristálycsillár alatt láthatja a nagyérdemű.

A három és fél méter magas csillárt Szandra az elefánt kapcsolja fel.

A látványos produkciók mellett az olasz Christian Folco bohóc teszi igazi családi programmá a cirkuszi előadásokat.

A műsort Srankó János hattagú zenekara kíséri fergeteges tempóban. Felejthetetlen élményekkel vár a Richter Flórián Cirkusz.

Az idomítás csodája

A porondon a 32. Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjjal kitüntetett lovasakrobatája, Richter Flórián, aki nyolc fekete holland fríz lóval és nyolc arab telivérrel mutatja be hihetetlen pontossággal összehangolt produkcióját.

A cirkusz műsorában Szandrát, a világhírű indiai elefántot láthatjuk, aki Roger Moore partnere volt 1983-ban a Polipka című James Bond-filmben.

A Four Pantheras négy gyönyörű fiatal lány – a Baross Imre Artistaképző növendékei – lélegzetelállító bungee jumping és carussel produkciója. Az tigrisidomár, Carlos Bresciani tüzes, dél-amerikai ritmusban táncol tigriseivel. Az Alexander héttagú román csoport tagjai mindent tudnak: szaltózni, repülni, „tornyot építeni” és elbűvölni a közönséget komikus deszka- és akrobataszámaikkal.

Hajon lóg

Egyedülállóan ritka produkciót láthat a közönség, a Kubából érkezett Capilar artista-hölgy a haján lógva mutatja be műsorát. Ezután a híres Christian Folco, a lengyelországi Cirkusz Fesztivál arany-díjas, olasz pantomim-bohóca nevetteti meg a kicsiket és nagyobbakat. És végül, de nem utolsósorban a híres Richter Flórián gyermekei a 14 éves Richter Kevin és a 9 éves Richter Angelina mutatják be vadonatúj lovas akrobata produkciójukat, szaltót a vágtató lovak hátán. Jegyek kedvezményesen a Napló ügyfélszolgálatán megvásárolhatók.

HBN
hirdetés