Filmplakátok rettentően ciki Photoshop-malőrjei

Filmplakátok rettentően ciki Photoshop-malőrjei
© Fotó: Paramount
A moziplakátokra nem mindig figyelnek oda az emberek, pedig néha egészen logikátlan, sőt, egyenesen bizarr meglepetéseket lehet felfedezni rajtuk. A most következő baklövésekért azonban könnyen lehet, hogy nem a készítők a felelősek, hanem a borzasztó szoros határidő. A BrightSide összeállítása.

1. A sötét lovag

tdkFotó: Warner Bros.

Vajon miért szökik az egekbe a bűnözési ráta és tűnik fel egyre több szupergonosz Gotham City utcáin? Azért, mert Batman a város helyett inkább az ablakkeretre koncentrál.

2. Harry Potter és a Halál ereklyéi, első rész

hpFotó: Warner Bros.

Erwin Schrödinger biztosan értékelné ezt a kis szösszenetet: Harry egyszerre áll a vagonon kívül és belül. Nézzük csak meg egy kicsit alaposabban a fejét. Igazi roxforti mágia.

3. Gulliver utazásai

gulliverFotó: 20th Century Fox

Jack Blacket eléggé lesokkolta, hogy miniatűr emberek tucatjai kötözték a földhöz. Vagy inkább azért aggódik, mert eltűnt az összes foga? Erre a Photoshop-hibára bizony nehéz magyarázatot találni.

4. 300

300Fotó: Warner Bros.

Aki látta a filmet, tudja, hogy Leónidasz spártai király dárdával indult csatába, a plakátra valamiért mégis kardot montíroztak a készítők.

5. Gyilkos ösztön

solaceFotó: New Line Cinema

Ha figyelmesen megnézed Colin Farrell fejét, feltűnik, hogy valami nem oké vele. Valószínűleg Anthony Hopkinséval azonos méretűre szerették volna igazítani, de ez nem sült el jól. Igencsak szétcsúsztak az arányok: a hajrészt túlságosan kinyújtották, arra a homlokra pedig még Megaagy is elégedetten csettintene.

6. Logan

lgaFotó: 20th Century Fox

Hugh Jackman keze természetellenesen nagynak tűnik a fiatal mutánslány, Lora kézfejéhez képest. Felmerül a kérdés: hogy lehetnek egy gyereknek ennyire hosszú ujjai, és miért olyan kicsi a lány keze?

7. Watchmen: Az őrzők

watchmenFotó: Paramount Pictures

Nézzük meg a Komédiás jobb kezét: ahhoz, hogy beindítsa a lángszórót, meg kellene húzni a ravaszt is.

8. Hétmérföldes szerelem

hetFotó: Warner Bros.

Milyen édesen öleli Drew Barrymore filmbéli partnerét, Justin Longot… de várjunk csak, itt valami nincs rendben. Két eset lehetséges: a színésznőnek vagy nagyon rövid válla van, vagy a végeredményhez képest eredetileg teljesen más volt a Barrymore és Long testhelyzete, csak a PS-mágus elnézett valamit.

9. Férj és féleség

ferjFotó: Yari Film Group

A film története szerint egy tűzoltó és egy öltönyös fickó is beleszeret Uma Thurman karakterébe. Viszont nem úgy tűnik, hogy a férfiak nagyon igyekeznének elkapni Umát: ha nem állnak arrébb, könnyen lehet, hogy a nő a földre esik.

10. Csak a testeden át!

longoriaFotó: New Line Cinema

Vajon utolsó pillanatos munka, vagy valaki ennyire utálta Eva Longoriát? Nézzük csak: a színésznő fejéhez szemmel láthatóan valaki másnak a testét montírozták oda. Emellett eltávolították a térdeit is, és a karokat is megnyújtották, főleg a jobbot.

11. Terminátor: Genisys

termFotó: Paramount

Egy kérdés a koponyával kapcsolatban, amelyet Sarah Connor (Emilia Clarke) tart: hogy lehet, hogy a Terminátornak emberi fogai vannak? Elvégre nem a Robotzsaruról beszélünk.

12. Ready Player One

rpoFotó: Capital Pictures

Ekaterina Lisina orosz kosarasnak vannak a leghosszabb lábai a világon. A hölgy két méter magas, a lábai pedig nagyjából 130 centiméteresek. De még ő is elsárgulna az irigységtől, ha ránézne a Ready Player One főszereplője, Tye Sheridanre.

13. A szépség és a szörnyeteg

bbFotó: Walt Disney Pictures

Egy kisebb pontatlanság, amit nem csak virágimádók szúrhatnak ki. Mégis van rózsa tövis nélkül?

Forrás: BrightSide


Minden egyes alkalommal valami új dologba botlunk, amikor újranézzünk kedvenc filmjeinket. Néha csak egészen kis részleteket fedez fel az ember, viszont akadnak esetek, amikor a történet szempontjából kulcsfontosságú elemre bukkanunk. A BrightSide ezúttal olyan rejtett mozis kincseket gyűjtött össze...

Még a legnagyobb hollywoodi filmesek is követhetnek el őrült és vicces hibákat. És ha ezek egyszer szemet szúrnak, már nehezen tudjuk őket elfelejteni. A BrightSide most közelebbről is megnézett 8 filmet, és talált is egy csomó érdekességet. 1. Mentőexpedíció Amikor Mark listát készít az ételekről...