Figyelmetlenség miatt borult a traktor Hajdúdorognál

Akt.:
Figyelmetlenség miatt borult a traktor Hajdúdorognál
© Fotó: police.hu
Hajdúdorog – Balra kanyarodott a fiatal sofőr, de nem vette észre, hogy akkor már elkezdték megelőzni. Ketten sérültek meg a júliusi karambolban.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 19 éves hajdúdorogi lakossal szemben.

A vizsgálat adatai szerint a gyanúsított július 20-án 16 óra körül közlekedett mezőgazdasági vontatóval a 3502-es úton Hajdúdorog irányából. A sofőr balra kanyarodott, de egy személyautó ekkor már megkezdte a traktor előzését, ezért összeütköztek. A gépkocsi vezetője súlyos, míg a traktor sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

tr1

Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszíni szemle és a nyomozás adatai alapján a 19 éves fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást november 7-én befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Hajdúdorog - Elsődleges információk szerint két sérültje van a balesetnek. Teljes útzár van Hajdúdorog közelében, a Hajdúböszörménybe vezető út érintett szakaszán. Műszaki mentés céljából a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A raj áramtalanította a járműveket. Az érintett ...