Sport

2013.05.21. 19:12

Bearanyozhatják a szezont

Debrecen - A Lokinál kupagyőzelemben és bajnoki éremben bíznak.

Debrecen - A Lokinál kupagyőzelemben és bajnoki éremben bíznak.Legutóbbi három bajnoki mérkőzését megnyerte, ráadásul ebből kettőt hátrányból fordítva, a DVSC-TEVA együttese, ennek is köszönhető, hogy a piros-fehérek bizakodva, ugyanakkor elszántan készülnek a szerdai, Győri ETO elleni Magyar Kupa-döntőre, melyet 20 órától rendeznek a Bozsik-stadionban.

Ahogyan a csapat is egyre jobb formát mutat, úgy javult a teljesítménye az elmúlt hetekben a Loki középső védőjének, Mészáros Norbertnek is.

Régóta várt rá

- Elsősorban a csapat teljesítménye a fontos, úgy vélem, mostanában valóban jól szerepelünk - mondta a válogatott hátvéd, aki pénteken Pakson győztes gólt szerzett. - A küzdeni tudás mellé szerencsére játék is párosul, a gólomnak pedig természetesen nagyon örülök, régen vártam már rá, hogy betaláljak.

Még jó idény lehet

A labdarúgó pokolian nehéz meccsre számít az ETO ellen a fináléban.

- Nehéz dolgunk lesz, ám nem lehet más a célunk, mint a trófea elhódítása. A Győr most a legjobb csapat, nem véletlenül nyerte meg három fordulóval a vége előtt a bajnokságot. De ez egy kupadöntő lesz, ahol egy találkozón dől el az aranyérem sorsa, mivel mi a bajnokságban ezúttal nem szereztünk trófeát, itt a kiváló alkalom, hogy ebben a sorozatban az élen végezzünk - fogalmazott Mészáros, aki egyetértett velünk abban, egy MK-arany sokat javítana a DVSC szezonjának megítélésén. - Ez így van, bár a bajnokságban sem mondtunk még le arról a célunkról, hogy érmet szerezzünk! Úgy érzem, nem lenne kis fegyvertény, ha elhódítanánk a Magyar Kupát és a dobogón végeznénk az OTP Bank Ligában - jelentette ki a védő.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!