Fidesz: bőven megvan az ajánlás

Debrecen – Türk László képviselőjelölt az utak fejlesztését tartaná a legfontosabb feladatnak.

Dr. Pósán László (Fidesz) országgyűlési képviselő egy hétfői sajtótájékoztatón bejelentette: a debreceni 6-os körzetben május 7-én tartandó időközi önkormányzati választásra készülve Türk László, a Fidesz-KDNP jelöltje a szükséges 76 ajánlás helyett csaknem 1400 támogató aláírást gyűjtött össze. (Ez az ott élő, választásra jogosultak majdnem egyötöde.)

A Szabó Kálmán utcai református templom előtti téren Türk László arról beszélt, hogy igyekezett felmérni a Bayk András kertben, a Homokkertben és a Vámospércsi úton élők problémáit. Ez alapján arra jutott, hogy a körzetben a legfontosabb feladat a burkolatlan utak gyakoribb gréderezése, illetve minél nagyobb számban történő leaszfaltozása lenne. Megválasztása esetén a Létai út és a Keresztesi utca sarkon zebra felfestését szorgalmazná, a közbiztonság javítása érdekében több helyre térfigyelő kamerákat szereltetne fel. Javíttatná a közvilágítást, főleg a Bayk András kertben pedig sűrítettné a helyi buszjáratokat és fejlesztené a kerékpárutakat.

HBN


Visszaadná a polgári létet a DK-s Vaszkó Imre

Pénteken a Demokratikus Koalíció (DK) is bemutatta képviselőjelöltjét a 6-os számú választókerületben tartandó időközi választásra (május 7.).

Másfél hónap múlva időközi választás, hétfőn három párt is bemutatta a jelöltjét

Türk László a Fidesz-KDNP, Orosz Tamás az Együtt, Keresztesy Gergő pedig a Jobbik színeiben indul.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Sporthírek