Fidesz – Ódor Ferenc bemutatása

Fidesz – Ódor Ferenc bemutatása
Kövér László a Fidesz MPSZ országos választmányának elnöke szerdán este Encsen, a Vállalkozók Házában mutatta be Ódor Ferencet, a polgári szövetség 09.sz. választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét.

Ódor Ferenc a sajtótájékoztatón megjegyezte, olyan a vidék a mai kormánypolitikában, mintha nem is létezne – a kistelepüléses körzeteket illetően. Az önkormányzatiság felesleges tényezőként szerepel gondolkodásukban, holott az nem létszámfüggő. Meg kell gátolni az iskola és posta bezárásokat, az önkormányzatok ellehetetlenítését. Szeretném végre elérni, hogy megépüljön a Miskolc-Kassa gyorsforgalmi út, amire ez a kormány ígéretet tett, de csak nyomtávot szélesít. Ez alapvető feltétele Abaúj fellendítésének, a vállalkozások beindulásának.

Ódor Ferenc – Kecskeméten született 1954-ben, eredeti foglalkozása állatorvos. 1996-tól tagja a Fidesznek, de 1994-ben már képviselőjelöltje volt, mint megyei frakcióvezető. 1998-2002 között a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő. A 2002-s választásokon első körben nyert, azóta is egyéni képviselő, tagja a megyei közgyűlésnek, a Fidesz MPSZ megyei választmányának elnöke, az országos választmány alelnöke. Tagja a Területfejlesztési Bizottságnak – ugyancsak országos szinten.

SFL