Fiatalok és próbajátékosok bizonyíthattak a Lokiban

Akt.:
Fiatalok és próbajátékosok bizonyíthattak a Lokiban
© Fotó: mezokovesdzsory.hu
Debrecen – Az élvonalba feljutó Mezőkövesd Zsóry otthonában lépett pályára felkészülési mérkőzésen a DVSC-TEVA. A találkozón elsősorban a fiatal játékosok kaptak lehetőséget, illetve két próbajátékos, a 21 éves kapus, Rácz Gergő és a 19 esztendős Koval Viktor.

A meccs első félidejében a hazaiak egy balszerencsés öngóllal és egy Rácz-bravúr utáni kipattanóval 2–0-ra elhúztak, ám a Loki fordítani tudott, viszont a 82. percben újra betaláltak a vendéglátók, s így 3–2-re nyertek.HBN


A tények

Mezőkövesd Zsóry – DVSC-TEVA 3-2 (2-0)

Mezőkövesd. Vezette: Nagy R.

Mezőkövesd Zsóry I. félidő: Czuczi – Vági, Szeles, Devecseri, Sós – Hegedűs, Tóth B., Grgic, Nicorec – Strestik, Pauljevic. II. félidő: Dombó – Baracskai, Dvorcsák, Dina, Polényi, Molnár, Heffler, Rác, Fótyik, Frőchlich, Orosz

DVSC: Rácz G. – Bokros (Karikás 46.), Koval (Kuti 57.), Kinyik, Nagy Z. (Kondás 46.) – Bereczki (Barna 37.), Berdó (Virág 37.), Ludánszki, Nagy K. – Kertész, Bíró (Tóth M. 46.)

Gól: 1-0 Berdó (öngól, 17.), 2-0 Strestik (27.), 2-1 Kinyik (60.), 2-2 Nagy K. (80.), 3-2 Baracskai (82.)


Mesterszemmel

Kondás Elemér: Voltak dolgok, amelyekkel elégedett voltam, volt, amivel nem, de a Mezőkövesd két sorral játszott, mindkét félidőben friss emberek jöttek, s nb1-es rutinnal rendelkező csapatuk kezdett. Nálunk hat csere volt, főleg fiatalok játszottak. Voltak szép dolgok, előfordult, hogy belehibáztunk, s abból gólt kaptunk, öngólt is sikerült lőnünk, de a második félidei játék az rendben volt. Nem kaptak szerepet azok, akik a csütörtöki Európa Liga mérkőzésen pályára lépnek, de a mostaniak közül páran ott lesznek majd a keretben. A most pályára lépők közül sokan még most kezdték a felkészülést, hiszen U19-ben, U23-ban szerepeltek, három edzésen vannak túl, s így is kilencven percet játszottak ebben a hőségben.

Pintér Attila: Egyhetes edzőtáboron vagyunk túl, rendesen tették a dolgukat a gyerekek, többet nem is vártam. Játszottunk három játékrendszerben is, hogy megnézzem, hogy azok a dolgok, amelyeket a héten átvettünk, mennyire ragadtak meg a fejekben. Elég sokat visszakaptam, frissességet nem vártam. A második félidőben voltak problémák, amelyeket át kell beszélni. Amit várhattam egy heti felkészülés után, az rendben volt, most jön még csak a neheze.

Forrás: mezokovesdzsory.hu