Fiatal szeméremsértőt fogtak Debrecenben

Akt.:
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 18 éves fiút, aki nyilvános helyen szeméremsértő módon viselkedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2015. május 7-én 7 óra 30 perc körüli időben arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Debrecenben, a Mata János utcában található parkban látott egy fiút, aki egy padon ülve önkielégítést végzett. A helyi nő rászólt a fiúra, aki ezután a helyszínről távozott. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a kapott személyleírás alapján a szeméremsértőt a Dobozi utcában elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a 18 éves R. Miklóst gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakossal szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –
hirdetés