Fiatal nő holttestére bukkantak Szombathelyen

Egy nő holttestére bukkantak a rendőrök kedd este Szombathelyen, egy lakásban.

A gyanú szerint a fiatal lányt megölték. A Független Hírügynökség úgy tudja, az áldozat annak a fiatalembernek a barátnője, aki a hétvégén két megyén át menekült autójával a rendőrök elől, végül balesetet szenvedett. A férfi életveszélyesen megsérült, úgy tudni, még mindig kórházban ápolják.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai közleménye szerint holtan találtak egy 25 éves nőt egy szombathelyi albérletben még kedden. A fiatal eltűnését korábban hozzátartozói jelentették be. A rendőrök szerint gyilkosság történt, részletes tájékoztatást azonban későbbre ígérnek.

A Független Hírügynökség értesülései szerint az áldozat annak a férfinak a barátnője volt, akit vasárnap este két megyén át – Szombathelytől egészen a Veszprém megyei Kislődig – üldöztek az egyenruhások. Végül autójával lesodródott az útról és egy családi ház udvarába hajtott. A férfi kizuhant az autóból, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Úgy tudni, még mindig kórházban ápolják. Azt egyelőre nem tudni, hogy van-e összefüggés a két ügy között.

– Független HÍrügynökség –