Fiatal lakó holttestét találták meg egy Derék utcai lakásban

Felvételünk illusztráció
Felvételünk illusztráció - © Fotó: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – Három szabadtéri tűzzel kellett felvennie a küzdelmet a megye tűzoltóinak hétfőn. Egy Derék utcai lakásban haláleset is történt.

Tegnap reggel Debrecenben, egy Derék utcai lakásban egy fiatal lakó nem adott életjelet magáról. A debreceni hivatásos tűzoltók az ablakon keresztül hatoltak be és engedték be a mentősöket, akik megállapították, hogy a személy elhalálozott.

Földszintes lakóház égett teljes terjedelmében tegnap délelőtt Bocskaikertben, a Nyárfa utcában, a tűz egy melléképületet is veszélyeztetett. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt, az anyagi kár nagymértékű.

kv3

Fotó: katasztrófavédelem

Tegnap délelőtt Debrecenben, a Boldogfalva utcában tűz keletkezett egy szelektív hulladékgyűjtőben, amely a szomszédos kukákra is átterjedt. A helyi tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap délelőtt Hajdúszovát és Derecske között. A hajdúszoboszlói és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a jármű áramtalanítására avatkoztak be. A mentősök egy személyt szállítottak kórházba.

Tegnap délután lángra kapott egy sertésól Magyarhomorogon, a Béke utcában. Az épület tulajdonosa áramtalanított a komádi és a berettyóújfalui tűzoltók kiérkezéséig, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Három szabadtéri tűzzel kellett felvennie a küzdelmet a megye tűzoltóinak tegnap. Az egyeki tűzoltók Egyek külterületén, a Fő utca mentén oltottak avartüzet kéziszerszámokkal. A püspökladányi hivatásos tűzoltók Szerep közelében avatkoztak be kéziszerszámokkal és egy vízsugárral, majd a kabai önkéntes tűzoltókkal együtt Kaba és Nádudvar között fékezték meg közösen a száraz fűben feltörő lángokat. Személyi sérülés egyik eset során sem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –