Fiatal debreceni lányért izgulhatunk a Miss World Hungary versenyén

Akt.:
Tóth Panni
Tóth Panni - © Fotó: Borzi Vivien / Facebook / Miss World Hungary
Debrecen – Megvan a 16 döntős lány, akik közül július 8-án este este a Duna Televízió élő műsorában választják ki azt, aki Magyarország színeiben vehet részt a Miss World világversenyen. A legfontosabb szempont az, hogy a győztes Magyarországot méltó módon tudja majd képviselni a világversenyen. A szépség mellett a tehetség, a kisugárzás és a nyelvtudás is nagyon fontos szempontja lesz a kiválasztásnak.

Büszkék lehetünk, hiszen Tóth Panni 19 évesen képviseli Debrecen városát. A Napló megkeresésére a felkészülésről és a tervekről beszélt Panna.

– A jelentkezésem egy hirtelen döntés eredménye, de nagymamámnak volt nagy álma az, hogy egy ilyen versenyen láthasson, emellett a párom is buzdított arra, hogy részt vegyek a megmérettetésen. Rájöttem én is, hogy érdekel ez az egész, valamint az, hogy kipróbálhassam magam egy ilyen nagy volumenű rendezvényen. Régebben is modellkedtem Debrecenben, és indultam már szépségversenyen is, amit megnyertem. Körülbelül három-négy éve kezdtem el, és terveim között van a folytatás is – tette hozzá Panni.

Magyarország Szépe - Felkészítõ táborA Magyarország Szépe (Miss World Hungary) versenyzői a felkészítő táborban, a visegrádi Thermal Hotelben június 27-én | MTI Fotó: Balogh Zoltán

– Jelenleg Visegrádon vagyunk a felkészítő táborban, ami nagyon kemény, de egyben izgalmas is. A társaság aranyos, egy nagyon jó kis csapatot alkotunk. Nem volt még ilyen tréningben részem, így számomra ez egy nagy kihívást jelent. Állandóan vannak programok, például reggel edzéseket tartanak nekünk, aztán a koreográfiákat tanuljuk be, ezen kívül fotózáson és forgatáson is részt vettünk már. Meg kell, hogy mondjam, igen gyorsan telik az idő, és ebben a pár napban is úgy éreztem, hogy fejlődni tudtam.

A tábor kéthetes, de a programok, amiket szerveztek, annyira pörgősek, hogy nem érezzük az idő múlását, se azt, hogy fáradtak lennénk”

– mesélte Panni.

Érdeklődésünkre elmondta azt is, hogy számára a verseny egy tanulási lehetőség, no meg persze az is, hogy sikereket érjen és, hogy fejlődni tudjon. Ha ő nyerne, még nem tudná elképzelni, hogy mi is lenne a folytatásban, de mindenképp felhívná a figyelmet a diabétesz megelőzésére, hiszen családjában sajnos több cukorbeteg is van – mondta bizakodva.

– Szilágyi Zsófia –


A Magyarország Szépe (Miss World Hungary) versenyzői a felkészítő táborban, a visegrádi Thermal Hotelben 2018. június 27-én
Budapest - Megtartották az utolsó háziversenyt is, így már teljes a Magyarország Szépe döntős mezőnye, a 16 lányra a közönség is szavazhat. A 22 éves Szakálos Dóra mazsorettezéssel nyerte meg a Magyarország Szépe felkészítő tábor utolsó háziversenyét, így megvan az a 16 lány, akik közül július 8-...

Debrecen - Rácz Helgának teljesülhetett az álma és a Miss Perfect Hungary királynőjeként távozhatott az estélyről. A nyíradonyi Borostyán Med Hotelben pénteken rendezték a Miss Perfect Hungary szépségverseny döntőjét. A zsűri célja volt egy olyan lányt választani, aki képes valóra váltani az álma...