Így öltözzünk fel fesztiválszezonban

Akt.:
Így öltözzünk fel fesztiválszezonban
© Illusztráció: AFP
A divatszakértők szerint bátran kísérletezhetünk extrémebb összeállításokkal.

Itt a nyár, jön a fesztiválszezon, és egyre több lehetőségünk van válogatni a világmárkák különböző bohém, akár extravagáns kollekciói közül. A divatszakértők szerint bátran kísérletezhetünk extrémebb összeállításokkal is – olvasható a Fashion Days közleményében.

Városi dzsungel

Egy könnyed, romantikus ruhát bátran kombinálhatunk bokacsizmával, vagy akár köves, szegecses szandállal, így egyszerre lehetünk nőiesek és vagányak. Összeállításunkat feldobhatjuk tollas kiegészítőkkel, illetve egy színben hozzá passzoló batyutáskával.

Könnyed pasztell

Ha a világosabb árnyalatokat részesítjük előnyben, ez a kollekció kiváló választás egy forró fesztiválnapra, ahol a szalmakalap nemcsak hasznos, de fel is dobja az összhatást. A virágmintákat merészen párosíthatjuk élénk színű, kiegészítőkkel, mint például az azúrkék hátizsákkal, ami nem csak nagyon praktikus viselet, de reneszánszát is éli az idei szezonban.

Fekete-fehér rock and roll

Ha a rockos zenei műfaj áll hozzánk közelebb, vagy egyszerűen csak szeretnénk kitűnni a tömegből, variáljuk a fekete darabokat szegecses, arany karkötőkkel, fülbevalóval és nyaklánccal. A szett alapkelléke a bőrdzseki, ami egy örök kedvenc, nem lehet vele mellélőni.

HBN
hirdetés