Fesztiválra fel! Ma elkezdődik a Campus!

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: HBN
Debrecen – Évről évre több tízezren járnak vissza a Campusra szerte az országból.

Négy nap koncertekkel és barátokkal: a Campus Fesztivál nemcsak a legjelentősebb zenei-kulturális élmény a régióban, de a legintenzívebb találkozási pont is. A ma kezdődő buli vasárnap reggelig várja a fesztiválozókat a Nagyerdei Stadionnál.

A debreceni Hurkatöltő zenekar koncertjével veszi kezdetét az idei fesztivál zenei programja, ma 15 órakor a stadion emeleti színpadán szólalnak meg először a gitárok. A nulladik nap izgalmas zenei élményt tartogat, hiszen csupa nagyszínpados banda koncertezik majd az esti órákban: az Anna & The Barbies, a 30Y és a Péterfy Bori & Love Band határozzák majd meg a fő műsoridőt, de a közönségnek már érdemes Odett 17.45-kor kezdődő koncertjére is kilátogatni, ugyanis az énekesnő stage divingolni szeretne.

A nemzetközi sztárok – DJ Antoine, Wankelmut, The Asteroids Galaxy Tour, Skism, Koven – és a hazai zenei élet legjelentősebb zenekarai – így a Tankcsapda, a Punnany Massif, a Quimby, a Brains, a Kowalsky meg a Vega – csakúgy ott lesznek a négynapos fesztiválon, mint a feltörekvő, fiatal csapatok és a debreceni közönség helyi kedvencei a Play Machine-től kezdve a Benzinen át a Skafunderzig. A zenei színpadok kínálata mellett irodalmi, színházi programok, közönségtalálkozók, pódiumbeszélgetések, felolvasóestek, filmvetítések, a Debreceni Egyetemnek köszönhetően látványos fizikai-kémiai kísérletek és a Dumaszínház humoristáinak fellépései egyaránt színesítik a Campus Fesztivált, megteremtve a rendezvény különleges atmoszféráját, ami miatt több tízezren járnak vissza évről évre szórakozni a nagyerdei, esténként látványos fényárban úszó fesztiválra.

HBN–SZL


Ma kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben
Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) – Ma kezdődik és négy napon át tart Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja, a debreceni Campus. Fellép az Asteroids Galaxy Tour, jubileumi koncertet tart a Tankcsapda, zenél a Quimby, a Punnany Massif, a Carbonfools vagy a Heaven Street Seven is.