Fesztiválozzon a legjobb áron

Színpadon a Tankcsapda. Debrecen legnépszerűbb csapata az idén is fellép a Campuson
Színpadon a Tankcsapda. Debrecen legnépszerűbb csapata az idén is fellép a Campuson - © Fotó: Napló-archívum
Debrecen – Már csak három hét, és kezdődik Kelet-Magyarország legnagyobb bulija.

Pontosan három hét múlva, július 23-án kezdődik a régió legnagyobb bulija, a négynapos Campus Fesztivál a Nagyerdőn – jegyek még kedvezményesen kaphatók.

Az elmúlt hétvégén Debrecen belvárosában sokan találkozhattak egy nagy zöld békával, aki egy focilabdával a kezében arra kérte a járókelőket, hogy dekázzanak néhányat. Aki megtette, nem csak ajándékot kapott, de jegyet is nyerhet a Campus Fesztiválra. Zsolti, a rendezvény kabalabékája ezen a héten újra beugrik a belvárosba, ám ezúttal egy nagy képkerettel, amibe „belebújva” a fesztiválhoz kapcsolódó fotókat lehet készíteni, viszontlátni pedig a Campus Facebook-oldalán lehet majd. Aki vállalkozik a fotóra, szintén nyerhet belépőt a nyár legizgalmasabb bulijára.

A Quimby, Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Dj Antoine és a The Asteroids Galaxy Tour fellépését – csak néhányat említve a több mint háromszáz program közül – élőben a legizgalmasabb követni, amihez a fesztivál szervezői július 14-ig kedvezményes napijegyeket és bérleteket kínálnak: a bárki számára elérhető, több ezer forintos spórolást jelentő akciók mellet a Napló-előfizetők, az egyetemi hallgatók és dolgozók, valamint a fesztivál környezetében élő debreceniek további plusz engedményt kaphatnak.

A Campus rendezői célul tűzték ki, hogy a fesztivállal ne zavarják a környéken élők nyugalmát, ennek érdekében komoly intézkedéseket léptettek életbe, ráadásul a fesztiválterület környékén élő szomszédokat külön kedvezményes jeggyel invitálják a nyár legnagyobb kulturális programjára. Az akcióban érintett utcák listája a www.campusfesztival.hu oldalon olvasható.

HBN–SZL