Fergeteges miskolci szilveszter

Fergeteges miskolci szilveszter
Jöhetett volna hó és akár eső is, lehetett volna farkasordító hideg. Egyik sem volt, így ismét ezrek töltötték meg a miskolci Városház teretbés környékét Szilveszter este, hogy együtt búcsúztassák el a 2005-ös esztendőt és köszöntsék a 2006-ost. &nbspSzilveszteri buli a belvárosban II. 2005.12.31.

A hangulatról a két színpadon fellépő zenekarok és a sátrakban vásárolt, vagy otthonról hozott ételek és – többnyira szeszes – italok gondoskodtak.

Ahogy egyévvel korábban, most is nagyszínpadot „ácsoltak” a Szent István szobor szomszédságába és onnan szólt a talp alá való. Este 6-tól előbb az ősi P. Mobil dalokal előrukkoló 180 kilométer, aztán Slamo és a No, majd az ugyancsak miskolci Helios játszott. Az est egyik fénypontját Charlie koncertje jelentette, akit az új sztárcsapat, a Disco Express követett, aztán jött a Hooligans, éljfélig fokozva a hangulatot.

Káli Sándor, Miskolc polgármestere köszöntő szavait követően a pezsgősdugók duranását is elnyomó, elmaradhatatlan tűzijáték vezette be az újévet. A buli még ekkor sem ért véget, hajnalig rophatta a közönség a táncot Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar lábmozgató muzsikájára.

Sz.B.