Helyi közélet

2013.04.23. 09:45

Őrizetben a kerékpártolvaj - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 22-én 7 személyt fogtak el, 25 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 12 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Megyénk közútjain egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Biztonsági intézkedésre 4 esetben került sor.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 22-én 7 személyt fogtak el, 25 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 12 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt. Megyénk közútjain egy súlyos és három könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Biztonsági intézkedésre 4 esetben került sor.Az elmúlt huszonnégy órában tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás - miatt a Debreceni Rendőrkapitányság négy személyt, a Hajdúnánási Rendőrkapitányság egy személyt vett őrizetbe. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársai szintén tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy 16 éves polgári férfit vettek szabálysértési őrizetbe, aki egy hajdúnánási bolt elől egy kerékpárt tulajdonított el. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában