Helyi közélet

2012.09.21. 10:09

Koncz Zsuzsa a Nagytemplomban

Debrecen - A közelgő koncertet az exkluzív jelzővel illetik, mert a helyszín különleges liturgikus tér.

Debrecen - A közelgő koncertet az exkluzív jelzővel illetik, mert a helyszín különleges liturgikus tér.

Az 1962-es ki mit tud-on feltűnt "gézengúz", a 60-as évek beat-korszakának meghatározó alakja, az "eredeti rockfelhalmozódás" idejének keresett énekesnője szeptember 25-én a debreceni Református Nagytemplomban ad koncertet 19 órai kezdettel. - A hely egyedülálló számomra, hiszen országosan is híres, monumentális épület. Különleges liturgikus tér, ami megadja a zene ünnepélyességét - mondta az énekesnő. Érdeklődésünkre, hogy mivel fogja megövendeztetni debreceni közönségét, úgy válaszolt, hogy "ugyanaz vagyok, aki voltam, főképpen azokat a dalokat fogom énekelni, amelyeket régebben, s persze újak is lesznek".

Generációknak énekel

Koncz Zsuzsa hozzátette, nagy örömmel és büszkeséggel tölti el, hogy a közönsége hű hozzá, és előfordul, hogy családi programként a nagyszülőtől az unokáig több generáció jön el a koncertjeire.

Szeret élni, szereti az embereket, öröm, hogy az énekkel adhat nekünk - mondta Koncz Zsuzsa, aki a megszokott zenei színvonaló koncertján idézi vissza a régi slágekeret, s mutatja be az új szerzeményeket szeptember 25-én.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában