Férfi vízilabda ob I – Szolnokra igazolt a világbajnok Bátori Bence

Budapest – Szolnokon, a férfi vízilabdabajnoknál folytatja pályafutását Bátori Bence.

A 25 éves világbajnok az ob I-ben idén is harmadikként végzett OSC-től igazolt át a Zagyva-parti város elitcsapatához, amelyhez két esztendőre írt alá – adta hírül pénteken a vlv.hu szaklap.

“Az elmúlt években három alkalommal hívtak, most, a negyediknél gondoltam úgy, hogy elérkezett az idő, és elfogadtam az ajánlatot. Úgy tudom, hogy a világ egyik legjobb játékosának helyére hívnak, és ez természetesen külön megtiszteltetés. Mindig is szerettem volna Cseh Sándorral együtt dolgozni, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a közös munka” – nyilatkozta a pólós.

Érdekesség, hogy eddig mindig háromévente következett be a klubváltás Bátori pályafutásában, aki a Honvédnél, az Egernél és legutóbb OSC-nél is egyforma időt töltött el. Új csapatánál az a célja a gólerős játékosnak, hogy magyar bajnok legyen. Hozzátette, hogy az új szezonra várhatóan még jobban megerősödik a hazai ob I.

“Az OSC nagyon erős igazolásokat fog még bejelenteni, a Fradiból is +bombacsapat+ lesz, az Eger pedig mindig nagyon jó. Azt gondolom, hogy négy csapat pályázhat joggal a következő bajnoki címre” – nyilatkozta Bátori Bence.

– MTI –