Férfi vízilabda ob I – Decker Ádám visszatér Egerbe

Budapest – A világbajnok vízilabdázó Decker Ádám visszatér korábbi csapatához, a ZF-Egerhez.

Egy olyan perspektívát vázolt fel Dabrowski Norbert vezetőedző, “amire nagyon boldogan mondtam igen” – idézi az egriek honlapja 32 éves védőt, aki az OSC-től igazol Egerbe, ahol 2004 és 2009 között játszott. Hozzátette, régi-új klubjában kiteljesedhet a játéka, kifejezetten rá szabott feladatokat kell megoldania. “Éreztem egyfajta bizalmat irányomban, elismerve a képességeimet, ami nagyon feldobott. Reálisan harcolhatok itt a bajnoki döntőért, a bajnoki címért. S az sem mellékes, hogy a Bajnokok Ligájában is a végjáték a cél a következő szezonra” – mondta a sportoló.

Hozzátette, fantasztikus az egri szurkolótábor, az is sokat jelentett a döntésében, hogy amikor ellenfélként tért vissza, akkor is mindig nagy tapsot kapott, a mérkőzések után pedig néhány szó erejéig többször megkeresték a drukkerek.

“Csak pozitív élményeim vannak. Maga a város pedig a legideálisabb lakhely egy kisgyermeket nevelő családnak. Ma már ez a legfontosabb, hogy a családom valódi otthonra leljen és jól érezze magát ott. Tulajdonképpen minden összeállt. Ezért is mondtam boldogan igent a hívó szóra” – fejtette ki Decker Ádám.

– MTI –
hirdetés