jöhetnek a boldog nyugdíjas évek

2020.06.28. 16:25

Negyvenöt év munka után tette le a fakanalat a nyíracsádi főszakács

Katona Györgyné több mint kétmillió adag ételt főzött.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Katona Györgyné, a nyíracsádi Akácliget Óvoda főszakácsa 45 év után tette le végleg a fakanalat, és kezdte meg megérdemelt nyugdíjas éveit. A csaknem fél évszázados munkaviszonyból 39 esztendőt töltött az óvoda szakácsaként, majd főszakácsaként.

Az intézmény dolgozói június 27-én búcsúztak a mindenki által kedvelt, mindig jókedvet sugárzó, és mindig mosolygó Jucikától. A dolgozók nevében Pósán Ferencné mondott köszöntőt, majd dr. Nagy János polgármester hívta fel a jelenlévő dolgozók figyelmét arra, hogy bármennyire hihetetlen, de Katona Györgyné az óvodában töltött évtizedek alatt bizony több mint kétmillió adag étel elkészítésében vett részt, vagy irányította azt. A polgármester az alkalmat megragadva köszönetet mondott az óvoda valamennyi dolgozójának a vírushelyzet idején tanúsított kitartó, odaadó munkáért is.

Kedves Zilahi Enikő

Borítókép: Katona Györgyné főszakácsot (középen) Pósán Ferencné intézményvezető és dr. Nagy János polgármester búcsúztatta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában